Uw autospecialist in Herent en omstreken

Contacteer ons

Verkoop en inkoop 

Ruim aanbod

Wilt u een nieuwe wagen kopen? Bent u op zoek naar een occasiewagen? Reken dan op het ruime assortiment van Garage Luyckx in Herent! De garage van Mark Luyckx biedt u, naast nieuwe wagens, ook een mooi gamma aan tweedehandswagens aan. 

Er wordt gezorgd voor een professionele opvolging van uw occasiewagen, met jaarlijks onderhoud en snelle herstellingen. Ontdek het aanbod alvast via onze website. Zowel in onze showroom als in de online catalogus op deze website vindt u nieuwe wagens, onmiddellijk beschikbare wagens en tweedehandswagens. Wanneer u een tweedehandswagen aankoopt krijgt u steeds één jaar garantie

Alle automerken

Eén van de sterktes van onze garage is dat we alle kwalitatieve automerken verkopen. De voorbije jaren hebben we heel wat ervaring opgebouwd, en dus beschikken we vandaag over de nodige expertise om alle soorten wagens met de nodige kennis van zaken te kunnen aanbieden aan u. 

Contacteer Garage Luyckx

Heeft u nog bijkomende vragen? Aarzel niet en contacteer ons gerust. Als ervaren garagist bieden we onze klanten een totale, professionele service aan tegen de beste prijzen.

Wij onderhouden een nauw contact met onze klanten en communiceren steeds duidelijk zodat u nooit voor onaangename (financiële) verrassingen komt te staan.
Vertrouwen en transparantie, daar draait het om bij Garage Luyckx!