• slide1
    GARAGE LUYCKX
    Uw autospecialist in Herent en omstreken

 Onze diensten

ONDERHOUD & HERSTELLINGEN

ONDERHOUD & HERSTELLINGEN

Niet alleen Mazdawagens worden bij ons onder handen genomen, maar ook wagens van andere merken onderhouden of herstellen we moeiteloos.
CARROSSERIE

CARROSSERIE

Vroeg of laat krijgt u misschien te maken met schade, of het nu gaat over kleine schade of over een zwaar ongeval. Schade aan uw wagen is erg genoeg, dus sta ons toe u bij te staan en reken op ons vakmanschap voor alle soorten herstellingen aan uw auto.
BANDEN

BANDEN

Om aan uw veiligheid tegemoet te komen, is het uiterst belangrijk dat uw wagen beschikt over de juiste (kwalitatieve) banden. De grip op de weg wordt bijvoorbeeld aanzienlijk verbeterd.
VERKOOP EN INKOOP

VERKOOP EN INKOOP

Wilt u een nieuwe wagen kopen? Bent u op zoek naar een occasiewagen? Reken dan op het ruime assortiment van Garage Luyckx in Herent! De garage van Mark Luyckx biedt u, naast nieuwe wagens, ook een mooi gamma aan tweedehandswagens aan.
TWEEDEHANDS

TWEEDEHANDS

Garage Mark Luyckx in Herent (Vlaams-Brabant) biedt u, naast nieuwe wagens, ook een mooi gamma aan tweedehandswagens aan. Ik zorg ook voor een professionele opvolging van uw occasiewagen.
AFSPRAAK MAKEN

AFSPRAAK MAKEN

Heeft u nog bijkomende vragen? Aarzel niet en contacteer ons gerust. Als ervaren garagist bieden we onze klanten een totale, professionele service aan tegen de beste prijzen.

Uw autospecialist in Herent en omstreken

Bij Garage Mark Luyckx kunt u terecht voor een degelijke tweedehandswagen, banden, voor onderhoud van en herstellingen aan uw wagen en voor diverse carrosseriewerken. Al in 1971 werd de onafhankelijke Mazdagarage van Luyckx opgericht door de vader van huidig zaakvoerder Mark Luyckx. 

In 1993 kwam Mark aan het roer van de zaak te staan. Op die manier werd hun gezamenlijke passie voor kwalitatieve wagens (van alle merken) verdergezet. Zelfwerkend patroon Mark voert alle werken uit en gaat er dan ook prat op al zijn klanten een persoonlijke service te bieden. U geniet zodoende ook van onvergelijkbaar voordelige prijzen en transparante communicatie

Bent u op zoek naar een occasiewagen? Kom gerust eens langs in onze zaak in Herent (Vlaams-Brabant), wij bieden verschillende topmerken aan en staan u graag bij met deskundig advies indien u nog twijfels heeft. Voor carrosseriewerken is er een spuitcabine van Garmat ter beschikking om lakschade aan uw wagen zowaar perfect weg te werken. Wilt u andere herstellingen laten uitvoeren, of gewoon op jaarlijks onderhoud komen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! 

Vertrouwen en transparantie hand in hand

U hoort het: Garage Luyckx staat voor een eerlijke en transparante service en een gerichte aanpak. Alle klanten genieten dezelfde vlotte service met het oog op een langdurige en waardevolle relatie. U kunt ervan op aan dat we er alles aan doen om de levensduur van uw wagen te maximaliseren, en daarom werken we uitsluitend met erkende en kwalitatieve producten en tools. Alleen het allerbeste is goed genoeg voor onze dierbare klanten.

Maak een afspraak

Onze troeven

  1. Onderhoud alle merken

  2. Herstelling alle merken

  3. Banden

  4. Carosserie

  5. In- en verkoop

Contacteer Garage Luyckx

Heeft u nog bijkomende vragen? Aarzel niet en contacteer ons gerust. Als ervaren garagist bieden we onze klanten een totale, professionele service aan tegen de beste prijzen.

Wij onderhouden een nauw contact met onze klanten en communiceren steeds duidelijk zodat u nooit voor onaangename (financiƫle) verrassingen komt te staan.
Vertrouwen en transparantie, daar draait het om bij Garage Luyckx!

NEEM CONTACT OP