Uw autospecialist in Herent en omstreken

Contacteer ons

Banden 

De juiste banden voor uw veiligheid

Om aan uw veiligheid tegemoet te komen, is het uiterst belangrijk dat uw wagen beschikt over de juiste (kwalitatieve) banden. De grip op de weg wordt bijvoorbeeld aanzienlijk verbeterd. 

Bij winterse omstandigheden zoals sneeuw, ijzel of heftige regenval kunnen de juiste banden zelfs het verschil betekenen tussen op tijd tot stilstand komen of een aanrijding veroorzaken of meemaken. In ons assortiment hebben we een groot aantal banden. Deskundig advies op maat van uw auto, krijgt u er gratis bij. Onze banden worden steeds vakkundig gemonteerd en gebalanceerd. 

Veilig op vakantie tijdens de winter

Bent u een fervent skiër? Houdt u ervan samen met het gezin te gaan wandelen in Oostenrijk, Luxemburg of andere winterse bestemmingen? In enkele landen in Europa zijn winterbanden in winterse omstandigheden intussen verplicht. 

U riskeert een stevige boete indien u niet over de juiste banden beschikt, en bovendien betaalt de verzekering in dat geval een eventueel ongeval niet. 

Kom gerust eens langs voor eerlijk advies over de beste winterbanden voor uw wagen. Wij luisteren naar uw wensen en houden rekening met de prijsklasse in dewelke wij u advies mogen geven. We garanderen bovendien een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. 

Bent u op zoek naar nieuwe zomerbanden? Ook in dat geval kunt u bij Garage Luyckx komen aankloppen.

Contacteer Garage Luyckx

Heeft u nog bijkomende vragen? Aarzel niet en contacteer ons gerust. Als ervaren garagist bieden we onze klanten een totale, professionele service aan tegen de beste prijzen.

Wij onderhouden een nauw contact met onze klanten en communiceren steeds duidelijk zodat u nooit voor onaangename (financiële) verrassingen komt te staan.
Vertrouwen en transparantie, daar draait het om bij Garage Luyckx!

Wij hebben een autel toestel en werken met mx-sensoren waarmee we 99% van het wagenpark kunnen dekken met het kopieren en plaatsen van wielsensoren van alle merken.Meest voorkomende problemen zijn:bandenlampje brand door kapotte sensor of een batterij die ontladen is van de sensor,deze kunnen wij vervangen door een mx-sensor.