Uw autospecialist in Herent en omstreken

Contacteer ons

Carrosserie 

Nauwkeurige carrosseriewerken

Vroeg of laat krijgt u misschien te maken met schade, of het nu gaat over kleine schade of over een zwaar ongeval. Schade aan uw wagen is erg genoeg, dus sta ons toe u bij te staan en reken op ons vakmanschap voor alle soorten herstellingen aan uw auto. 

Specialist Mark Luyckx voert elke herstelling foutloos uit en zet alles op alles om u zo snel mogelijk weer veilig op de baan te krijgen. Wist u trouwens dat we over een spuitcabine van Garmat beschikken? Dat betekent dat we hoe dan ook ongeëvenaarde, piekfijne resultaten zullen realiseren met uw (gespoten) wagen. 

Professionele laswerken aan uw wagen

Laswerken aan uw wagen kunnen nodig zijn bij slijtage of schade, denk bijvoorbeeld aan een aanrijding of een gat in uw carrosserie door inwerking van vocht, zout of andere onvermijdelijke vuiligheid. 

Tijdens het uitvoeren van laswerken kan bij een onvoorzichtigheid de elektronica in uw auto geraakt worden. Net daarom is het van belang dat u beroep doet op een professional. Geef deze complexe klus uit handen en vertrouw op het vakmanschap dat u bij Garage Luyckx vindt. 

Onze garage is ultramodern en zaakvoerder Mark schoolt zich vandaag nog bij in de nieuwste technieken. Onze belofte aan u? Dat uw wagen er na de carrosseriewerken weer als nieuw uitziet!

Contacteer Garage Luyckx

Heeft u nog bijkomende vragen? Aarzel niet en contacteer ons gerust. Als ervaren garagist bieden we onze klanten een totale, professionele service aan tegen de beste prijzen.

Wij onderhouden een nauw contact met onze klanten en communiceren steeds duidelijk zodat u nooit voor onaangename (financiële) verrassingen komt te staan.
Vertrouwen en transparantie, daar draait het om bij Garage Luyckx!